Nieuws

Waar en hoe laat wordt Senegal - Gambia op de Afrika Cup uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Senegal - Gambia op de Afrika Cup uitgezonden?

15 januari - 12:23

Regerend kampioen Senegal begint maandag aan het avontuur op de Afrika Cup. De ploeg van Sadio Mané en co speelt de eerste groepswedstrijd tegen Gambia. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Waar wordt Senegal - Gambia op de Afrika Cup uitgezonden?

Van de toplanden op de Afrika Cup heeft tot dusver alleen gastland Ivoorkust zijn eerste wedstrijd in de poule nog weten te winnen. Nigeria en Egypte speelden op zondag gelijk, terwijl Ghana verrassend verloor van Kaapverdië. Het is dus aan Senegal om de favorietenrol waar te maken en het Gambia van Feyenoorder Yankuba Minteh te verslaan.

Senegal en Gambia, twee buurlanden, zijn samen met Kameroen en Guinee ingedeeld in poule C. De nummers één en twee plaatsen zich automatisch voor de knock-outfase, net als de vier beste nummers drie.

Senegal - Gambia live kijken

Senegal – Gambia begint maandag 15 januari om 15.00 uur 's middags. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op het open kanaal van Ziggo Sport.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!