Transfernieuws

Cambuur houdt Jacobs binnen de club, middenvelder tekent één seizoen bij

Cambuur houdt Jacobs binnen de club, middenvelder tekent één seizoen bij

22-06-2022 11:07 Laatste update: 11:49

Jamie Jacobs blijft het komende seizoen bij SC Cambuur. De middenvelder liep dit seizoen uit zijn contract, maar heeft deze met één seizoen verlengd in Leeuwarden, met een optie voor een tweede seizoen. 

Dat laat Cambuur via de officiële kanalen weten. Cambuur beleefde een uitstekend seizoen en eindigde op de negende plaats. Europees voetbal werd nét niet bewerkstelligd, maar desondanks beleefde de ploeg van Henk de Jong een topjaar. Dat was onder meer te danken aan Jacobs, die een goede indruk maakte centraal op het middenveld. 

De 24-jarige Purmerender was in 30 wedstrijden goed voor vijf doelpunten en vijf assists. Zowel SC Heerenveen, Sparta Rotterdam en Vitesse zaten op het vinkentouw om de middenvelder over te nemen, maar de speler blijft in Leeuwarden. De Nederlander begon zijn carrière bij FC Volendam en vertrok in 2016 naar Jong AZ. Drie jaar later maakte Jacobs de overstap naar Cambuur, waar hij sindsdien speelt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!