Nieuws

Memphis ontmoet Ghanese president: 'Geweldig om terug thuis te komen'

Memphis ontmoet Ghanese president: 'Geweldig om terug thuis te komen'

18-06-2022 12:52

Memphis Depay heeft vrijdag de president van Ghana ontmoet. De Oranje-international, die een Ghanese vader heeft, bracht een prachtig cadeau mee voor Nana Akufo-Addo.

Nu Memphis even rust heeft na het drukke seizoen en de aansluitende interlandperiode, heeft de spits van FC Barcelona besloten om een bezoek te brengen aan Ghana. Een ontmoeting met de president mocht absoluut niet ontbreken. De 28-jarige ex-PSV'er nam een shirt mee en overhandigde deze aan Akufo-Addo. Memphis deelde de foto via Twitter.

'Dankbaar om de president te ontmoeten van een land waar ik zoveel van hou. Terugkomen naar huis voelt altijd geweldig en Ghana heeft de toekomst', schrijft de Oranje-international. 'Oh, en ik moest een shirt van de beste club van de wereld meenemen voor de president.'

Memphis is heerlijk aan het genieten van zijn vakantie. Het is momenteel nog onduidelijk of hij volgend seizoen nog steeds voor Barcelona zal spelen. Hij liet onlangs weten graag bij de Catalaanse grootmacht te blijven, maar er liggen kapers op de kust. Aangezien Barcelona financieel in zwaar weer verkeerd, kan het zijn dat hij noodgedwongen plaats moet maken voor nieuwe aankopen.