Transfernieuws

'Ajax-biedingen op Bergwijn zorgen voor frustratie bij Tottenham Hotspur'

'Ajax-biedingen op Bergwijn zorgen voor frustratie bij Tottenham Hotspur'

12-06-2022 10:21

Een akkoord tussen Ajax en Tottenham Hotspur over de transfer van Steven Bergwijn is ver weg, schrijft het Engelse Sky Sports. De Londenaren zijn niet onder de indruk van de biedingen die de Amsterdammers tot dusver deden.

Ajax zou onlangs een eerste bod van rond de twintig miljoen op de international hebben uitgebracht, dat resoluut van tafel werd geveegd door The Spurs. Vervolgens gaf Bergwijn in een interview met zowel het Algemeen Dagblad als De Telegraaf te kennen 'zijn koffers al te hebben gepakt' en te willen vertrekken bij de Engelse club.

Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat de Amsterdammers en Tottenham binnen afzienbare tijd tot een akkoord gaan komen. De opstelling van Ajax in de onderhandelingen zorgt voor frustratie bij de ploeg uit Londen, meldt Sky. Transferspecialist Fabrizio Romano weet dat de vraagprijs inmiddels dertig miljoen euro bedroeg, waar eerder nog 25 miljoen euro werd verlangd.

Daarmee lijken The Lilywhites niet van plan om maar iets in te leveren op het bedrag dat zij zelf betaalden aan PSV in januari 2021. Toch zou een langer verblijf bij de ploeg van manager Antonio Conte nog altijd tot de mogelijkheden behoren. Volgens het Britse medium ziet men Bergwijn als 'een heel goede speler die een succes zal worden'.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!