Nieuws

Daramy strijdlustig: 'Ik heb de focus om sterker terug te komen bij Ajax'

Daramy strijdlustig: 'Ik heb de focus om sterker terug te komen bij Ajax'

08-06-2022 17:23

Mohamed Daramy had zijn eerste seizoen bij Ajax anders voorgesteld. De Noorse vleugelaanvaller maakte voornamelijk minuten in het beloftenelftal van Ajax. Hij wil niet opgeven en is gebrand om volgend seizoen succesvoller te zijn.

"Ik had op meer gehoopt, maar ik ben natuurlijk nog steeds blij dat ik bij deze club ben", steekt Daramy van wal in gesprek met Bold. "Ik wist heel goed wat ik van plan was, want er is op alle posities zware concurrentie. Ik had natuurlijk graag meer minuten gemaakt, maar ik hou nog steeds van Ajax. Het was mijn eerste jaar, dus ik doe het rustig aan."

"Ik hoop dat ik een goed voorseizoen draai en indruk kan maken bij Ajax, dat is mijn doel", vervolgt de Deense aanvaller. "Ik wil bij Ajax niet opgeven, maar ik wil natuurlijk niet weer een seizoen op de bank zitten. Ik heb gewoon de focus om sterker terug te komen, dus mijn hoofd is nog steeds bij Ajax en ik ben nog steeds blij om daar te zijn."

Daramy staat nog tot en met de zomer van 2026 onder contract in de Johan Cruijff Arena.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!