Nieuws

De Telegraaf: Gravenberch ondergaat dinsdag medische keuring in München

De Telegraaf: Gravenberch ondergaat dinsdag medische keuring in München

30-05-2022 23:45

De transfer van Ryan Gravenberch naar Bayern München is nu echt heel dichtbij. De middenvelder van Ajax reist dinsdag af naar Duitsland om daar een medische keuring te doorlopen.

Dat weet clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf te melden op Twitter. Ajax en Bayern kwamen vorige week tot een overeenstemming van een transfer van Gravenberch. Met de transfer is zo’n 24,5 miljoen euro gemoeid. De middenvelder kan een contract tekenen voor vijf seizoenen in München, en gaat een slordige tien miljoen euro per jaar verdienen. Wanneer de deal daadwerkelijk wereldkundig gemaakt gaat worden, is niet bekend.

Het contract van Gravenberch liep tot de zomer van 2023. Tot een akkoord over een contractverlening kwam het niet, maar hij wilde koste wat kost dat Ajax iets aan hem zou verdienen. De middenvelder, die het moet doen met een plek bij Jong Oranje, gaat zijn maatje Noussair Mazraoui achterna.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!