Nieuws

'Manchester United overtuigd van Danjuma: transfer wordt lastig'

'Manchester United overtuigd van Danjuma: transfer wordt lastig'

30-05-2022 12:45 Laatste update: 12:48
1

Manchester United heeft nog altijd interesse in Arnaut Danjuma. Afgelopen zomer kozen The Red Devils nog voor Jadon Sancho als nieuwe vleugelaanvaller. Er moeten eerst spelers vertrekken voordat de komst van de Nederlander wordt overwogen.

Volgens The Manchester Evening News 'bewondert' United Danjuma nog altijd. De buitenspeler is voor een bedrag van 45 miljoen euro op te halen bij Villarreal. Hij beschikt over een transferclausule in zijn contract. Afgelopen jaar verkaste de international nog van AFC Bournemtouth naar de La Liga-club voor een bedrag van 25 miljoen euro.

Uiteindelijk durfden The Mancunians het toentertijd niet aan met Danjuma, omdat hij afkomstig was uit het Championship. Met zestien doelpunten en vier assists liet de snelle linksbuiten zien ook een hoger niveau aan te kunnen. Met Villarreal werd zelfs de halve finale bereikt in de Champions League. In wedstrijden tegen Juventus, Bayern München én Manchester United was Danjuma één van de grote uitblinkers.

Toch zijn er al de nodige opties links voorin. Marcus Rashford, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Anthony Martial, Anthony Elanga, Hannibal Mejbri en Alejandro Garnacho kwamen afgelopen seizoen allemaal uit op de linksbuiten positie. MEN weet dat er eerst spelers moeten worden verkocht voordat de interesse in Danjuma geconcretiseerd wordt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!