Hectiek bij Utrecht - RKC: Kramer moet penalty overnemen, wedstrijd wordt gestaakt

16-12-2023 18:46

De slotfase van de eerste helft bij FC UtrechtRKC Waalwijk was nogal een hectische. Vlak voor rust werd de bal op de stip gelegd nadat Utrechter Mats Seuntjens een handsbal maakte. Michiel Kramer ging erachter staan en mistte, maar doordat Vasilios Barkas te vroeg van zijn lijn kwam, mocht de strafschop worden overgenomen.

Alsof dat nog niet genoeg was, werd de wedstrijd tijdelijk gestaakt door gegooide voorwerpen. Nadat de spelers een kwartier in de kleedkamer plaatsnamen, werd hij weer hervat met dus de overgenomen strafschop. Kramer scoorde de 1-1, waarna scheidsrechter Serdar Gözübüyük even later voor de rust floot.

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.