Nieuws

'Vlap vertrekt bij FC Twente: Anderlecht haalt Nederlander terug naar België'

'Vlap vertrekt bij FC Twente: Anderlecht haalt Nederlander terug naar België'

24-05-2022 10:25 Laatste update: 11:09

Michel Vlap speelt volgend seizoen niet meer in De Grolsch Veste. FC Twente wilde de Nederlander graag nog een seizoen vastleggen, maar werkgever RSC Anderlecht ziet dat niet zitten. FC Twente zit nog met een aantal vraagtekens voor volgend seizoen. 

Dat weet Tubantia te melden. Vlap zag een verblijf in Enschede zelf ook zitten, maar lijkt komende zomer terug te moeten naar België. De aanvallende middenvelder was dit seizoen goed voor vijf treffers en twee assists voor het sterk presterende FC Twente, dat dit seizoen vierde werd en Europees voetbal afdwong. 

De krant meldt dat Twente deze week nog hoort of Joshua Brenet en Manfred Ugalde actief blijven in Enschede. Brenet geniet de interesse van Feyenoord en PSV, terwijl Ugalde onder contract staat bij Manchester City. Dimitrios Limnios wordt gehuurd van FC Köln en Twente wil de Griek graag behouden. Limnios hoort woensdag wat de plannen vanuit Duitsland zijn. 

Zelf kijkt FC Twente naar Tijani Reijnders. Momenteel is de middenvelder actief bij AZ, maar het jeugdproduct van Twente heeft nog geen basisplaats weten af te dwingen in Alkmaar. Reijnders heeft een verbintenis tot 2025 bij AZ. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!