Nieuws

Vormer heeft twee opties: 'Ga er eens goed over babbelen met mijn vrouw'

Vormer heeft twee opties: 'Ga er eens goed over babbelen met mijn vrouw'

22-05-2022 23:21

Ruud Vormer was dit seizoen niet langer onbetwiste basisspeler bij Club Brugge, waardoor de speculaties over een afscheid op gang kwamen. De Nederlandse middenvelder geeft aan niet per definitie uit te sluiten nog één seizoen bij de kersverse Belgische kampioen te blijven.

Waar de international van Oranje in de voorbije jaren aanvoerder én niet weg te denken was in de basis van Club Brugge, is zijn rol dit seizoen anders. Nadat hij onder zowel Philippe Clement als zijn opvolger Alfred Schreuder geen basisplaats meer had, ligt een vertrek voor de hand. "Ik voel me goed hier", vertelt Vormer aan Voetbal International.

"Mijn toekomst? Daar denk ik heel goed over na. Maar ik ben er nog niet uit. Daar denk ik heel goed over na. Maar ik ben er nog niet uit. Ik zit hier fantastisch, heb een mooi leven in Knokke. Ik ga nu lekker op vakantie en ga er dan eens goed over babbelen met mijn vrouw", vervolgt hij tegenover het weekblad.

Naar eigen zeggen wil de 34-jarige spelverdeler nog 'een beetje voetballen' en een 'beetje werken voor alles wat we krijgen'. Toch behoort een extra seizoen in Brugge nog altijd tot de mogelijkheden. "Misschien komt er niks en zit ik hier nog een jaar. En dan gaan we voor de zesde titel."