Nieuws

NEC erkent foute behandeling clubicoon: 'Hadden we anders moeten doen'

NEC erkent foute behandeling clubicoon: 'Hadden we anders moeten doen'

15-05-2022 13:26

NEC-directeur Wilco van Schaik betreurt de situatie rondom Edgar Barreto. De middenvelder is niet te spreken over de handelswijze van de Nijmegenaren. Bij ESPN is Van Schaik dieper ingegaan op de contractperikelen.

"Ik vind het vervelend dat ik nog niets heb gehoord van de club. Ik heb er begrip voor als ze niet meer met me verder willen als speler, maar ik snap niet dat ze niets tegen me zeggen. Dat vind ik respectloos. Geef gewoon duidelijkheid en dan accepteer ik de beslissing. Nu weet ik niet waar ik aan toe ben", aldus Barreto eerder deze week tegenover De Gelderlander.

"1 april is een heikele datum", erkent Van Schaik de fout van NEC bij Goedemorgen Eredivisie. "Dat kun je op verschillende manier communiceren en bij ons is het op een bepaalde manier gegaan. Als je nog kan degraderen ziet het lijstje van spelers er weer anders uit. Rens (Van Eijden, red.) is zelf naar ons toe gekomen om te vertellen dat hij zou stoppen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!