Nieuws

Politie houdt zestig supporters van Union Berlin aan voor duel met Feyenoord

Politie houdt zestig supporters van Union Berlin aan voor duel met Feyenoord

21-10-2021 21:38

De politie Rotterdam heeft zestig supporters van Union Berlin opgepakt rond de wedstrijd tegen Feyenoord. Dat melden meerdere media. 

Dat gebeurde voor de wedstrijd in de Conference League. Drie werden opgepakt bij de Oude Haven, de rest bij Lombardijen, aldus RTV Rijnmond. Het Algemeen Dagblad schrijft dat Duitse supporters daar op zoek waren naar confrontatie met Feyenoord-supporters. Het is niet ondenkbaar dat het aantal van zestig nog verder oploopt. 

De Union-fans liepen in 'een lange sliert' richting het stadion. Toen de politie zag dat de sliert te lang was geworden, werden zij gevraagd om even te stoppen zodat de mensen die achterin liepen weer aan konden sluiten. "Een klein groepje supporters was het daar niet mee eens en begon op de ME in te slaan. En dat is iets wat je niet moet doen, want dan wordt er teruggeslagen", zegt een woordvoerder tegen het AD.

Drie supporters van Union liepen een hondenbeet op beet. In de ambulance zijn ze behandeld aan de verwondingen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!