Nieuws

PSV komt intern uit bij opvolger Van Nistelrooy: 'Vanavond smaakte naar meer'

PSV komt intern uit bij opvolger Van Nistelrooy: 'Vanavond smaakte naar meer'

26-04-2022 09:00

Adil Ramzi moet de opvolger worden van Ruud van Nistelrooy bij Jong PSV. De Eindhovenaren zijn in gesprek met de huidige assistent van de beloften, en willen hem promoveren tot eidverantwoordelijke.

Ramzi is momenteel bezig mte zijn opleiding coach betaald voetbal, en heeft deze bijna afgerond. Daardoor gaan er deuren open bij Jong PSV. "Ik vind het heel eervol dat ik daarvoor gevraagd ben en heb ook de ambitie om dit te gaan doen", klinkt het in het Eindhovens Dagblad. "PSV is een prachtige club en ik vind het geweldig om in deze fase van mijn loopbaan talenten te mogen helpen met hun stappen in het profvoetbal."

"We zijn met elkaar in gesprek", vervolgt Ramzi, wordt gesteund door Van Nistelrooy. "Ruud heeft mij de ruimte gegeven om als trainer stappen te kunnen maken. Daar ben ik hem dankbaar voor, omdat het als een vorm van waardering voelt. Er was altijd de mogelijkheid om dingen in te brengen en ik heb de samenwerking als prettig ervaren."

Maandagavond had Ramzi de leiding bij het duel in de Keuken Kampioen Divisie tussen Jong PSV en MVV Maastricht (2-2). Van Nistelrooy maakte tijdelijk plaats omdat de 37-voudig Marokaans international voor zijn opleiding alleen voor de groep moest staan. "Vanavond smaakte naar meer. Hopelijk kunnen we de gesprekken binnenkort positief afronden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!