Nieuws

Groeibriljant blijft voorlopig in Amsterdam: 'Ik zit goed bij Ajax, hoop te leren'

Groeibriljant blijft voorlopig in Amsterdam: 'Ik zit goed bij Ajax, hoop te leren'

23-04-2022 19:17

Jurriën Timber voelt zich op zijn plaats in Amsterdam. De twintigjarige verdediger wordt in verband gebracht met Manchester United, maar ziet zelf de noodzaak van een dergelijke stap nog niet in. Wel is de jonge verdediger blij voor trainer Erik ten Hag, die komende zomer naar Old Trafford vertrekt. 

Timber laat zich uit over de situatie in gesprek met Het Parool. "Ik zit goed bij Ajax. Ik kan nog veel leren, zeker als we op het niveau van de Champions League blijven spelen", stelt de verdediger Daarmee lijkt Timber te stellen dat hij de komende tijd nog in Amsterdam te vinden is. De speler is wel blij is voor Ten Hag. "Het is een grote stap voor de trainer, een mooie stap." 

"Hij heeft het verdiend", vervolgt Timber. "Zijn verdiensten voor Ajax zijn groot. En voor mij persoonlijk is Erik ten Hag heel belangrijk geweest. Onder hem ben ik de voetballer geworden, de man eigenlijk, die ik nu ben. Van jeugdspeler naar senior is een enorme stap. De trainer heeft veel met me gesproken. Hij is heel kritisch geweest, op een goede, opbouwende manier. Dat zal ik niet snel vergeten"

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!