PEC heeft nieuwe algemeen directeur: 'Alles komt hartstikke mooi samen'

PEC heeft nieuwe algemeen directeur: 'Alles komt hartstikke mooi samen'

19 oktober - 10:26
Eredivisie 0 Reacties

Marcel Boudesteyn is de nieuwe algemeen directeur van PEC Zwolle. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële kanalen. De voormalig profvoetballer is de opvolger van de vertrokken Adriaan Visser.

Boudesteyn kwam tijdens zijn actieve loopbaan tot bijna honderd wedstrijden voor PEC en speelde ook voor clubs als Excelsior en FC Groningen. Nadat hij stopte met profvoetbal, begon Boudesteyn aan een carrière als ondernemer. Nu zijn bedrijf is verkocht, kan hij per 1 november beginnen als algemeen directeur van de club uit Zwolle.

In een eerste reactie laat de kersverse directeur weten blij te zijn met zijn aanstelling. "Op dit moment komt alles hartstikke mooi samen. Voetbal is van jongs af aan mijn grote passie en na tientallen jaren als ondernemer is dit een perfect moment om mijn drive en ambitie in te gaan zetten om verder te bouwen aan de potentie van PEC Zwolle. Ik voel me ontzettend gedreven om deze mooie club verder vooruit te helpen en kan niet wachten om te beginnen."

Met de aanstelling van Boudesteyn komt er een einde aan een lange periode waarin PEC naar een nieuwe algemeen directeur zocht. Meerdere namen passeerden de revue, maar nu is er een definitief akkoord bereikt. Daar is Han Brouwers, voorzitter van de Raad van Commissarissen, tevreden mee. " Marcel is een voetbaldier, die onze club als oud-speler goed kent. Ook heeft hij een uitstekend netwerk vanwege zijn achtergrond als voetballer maar vooral ook als ondernemer."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie