Nieuws

Bekerwinnaar Tissoudali klaar voor stap hogerop: 'We zijn in gesprek'

Bekerwinnaar Tissoudali klaar voor stap hogerop: 'We zijn in gesprek'

19-04-2022 15:42

Tarik Tissoudali lijkt deze zomer een mooie transfer te gaan maken. De international van Marokko won maandagavond met KAA Gent na een zinderende strafschoppenserie de Belgische beker. Na afloop van het duel met Anderlecht werd hij gevraagd naar zijn toekomst.

"Ik wil altijd prijzen winnen. Ik wil meer en meer en meer prijzen winnen. Ik ben echt blij. Niet normaal", laat Tissoudali optekenen door Het Nieuwsblad. "Of ik elders naartoe ga? Daar kan ik niet over praten. We zijn in gesprek", vervolgt de geboren Amsterdammer. "We zijn denk ik halverwege, maar we zien wel wat in de zomer. Ik ben ook ambitieus, ik heb ook dromen. Blijven bij AA Gent is ook geen probleem. We zien wel."

Tissoudali speelde in 2013 nog op amateurniveau bij Sparta Nijkerk. Hij verkaste naar Telstar, waar hij zich in de kijker speelde van het Franse Le Havre. Na een mislukt avontuur in Frankrijk, kwam Tissoudali via SC Cambuur, VVV-Venlo, De Graafschap en Beerschot bij Gent terecht. Eén jaar later maakte hij zijn opwachting in de nationale ploeg van Marokko.

Tissoudali kwam dit seizoen al 29 keer in actie voor Gent in de Jupiler Pro League. De 29-jarige Amsterdammer wist in deze wedstrijden 19 keer het net te vinden. Daarnaast leverde hij dit seizoen vijf assist in de Belgische competitie.