Nieuws

Rangnick spreekt zich uit over United: 'Drie of vier nieuwe spelers niet genoeg'

Rangnick spreekt zich uit over United: 'Drie of vier nieuwe spelers niet genoeg'

19-04-2022 12:59

Ralf Rangnick heeft zich uitgelaten over de toekomst van Manchester United. De Duitser stelt dat zijn opvolger een lastig karwei te wachten staat.

"De spelers moeten alles geven, wie de nieuwe manager ook wordt", vertelt Rangnick tegenover Sky Sports. "Of het nog één, twee of drie weken duurt: het mag geen effect hebben op de groep." Ten Hag zou naar verluidt inspraak willen in het transferbeleid van de Engels grootmacht. Rangnick, die na dit seizoen een adviserende rol krijgt bij de club, heeft zich op dat gebied ook al uitgesproken bij de clubleiding. "Er zijn een aantal spelers - die namen heb ik gecommuniceerd met de clubleiding - die los van de nieuwe formatie en speelstijl bij United passen."

"Het is niet genoeg om drie of vier nieuwe spelers te halen", vervolgt Rangnick. "Helemaal als je bedenkt hoeveel spelers er uit hun contract lopen. Los van de keepers, moet er op elke positie een versterking komen", besluit de Duitse oefenmeester.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!