Nieuws

De Roon biedt excuses aan Koulibaly na racisme-incident met Atalanta-fan

De Roon biedt excuses aan Koulibaly na racisme-incident met Atalanta-fan

04-04-2022 19:36 Laatste update: 19:54
3

Marten de Roon heeft zijn excuses aangeboden aan Kalidou Koulibaly. De verdediger van SSC Napoli werd racistisch bejegend door een Atalanta-supporter tijdens de wedstrijd tussen Atalanta Bergamo en Napoli. Voor Koulibaly is het het tweede racisme-incident in korte tijd. 

Koulibaly werd namelijk ook tijdens het duel met Hellas Verona op racistische wijze toegesproken. De Roon schaamt zich voor de actie van de Atalanta-supporter en biedt op Twitter zijn welgemeende excuses aan. 

"Het doet mij verdriet dat er nog steeds racisme is in het voetbal. Ik wil namens alle echte supporters van Atalanta en de mensen van Bergamo mijn excuses aanbieden aan Koulibaly", schrijft de Nederlander. De Roon staat bekend om zijn doorgaans humoristische posts op social media, maar daar is deze keer geen sprake van.

Atalanta verloor in eigen huis met 1-3 van Napoli. De Roon maakte de enige treffer aan de kant van de thuisploeg. Door de overwinning staat Napoli op punten gelijk met koploper AC Milan. Atalanta bekleedt de zevende plaats in de Serie A

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!