Nieuws

PSV licht optie in contract Sadílek: Tsjech tot 2023 in Eindhoven

PSV licht optie in contract Sadílek: Tsjech tot 2023 in Eindhoven

31-03-2022 16:21

PSV heeft het contract van Michal Sadílek met één seizoen verlengd. De middenvelder wordt momenteel verhuurd aan FC Twente, maar maakt een goede indruk bij De Tukkers. De Eindhovenaren hopen op deze manier nog een verkoopsom over te houden aan de Tsjech. 

De Eindhovenaren hebben een eenzijdige optie in het contract van Sadílek gelicht, waardoor hij tot medio 2023 in Eindhoven vastligt, weet het Eindhovens Dagblad te melden. De middenvelder is een vaste waarde bij FC Twente en mag vaak minuten maken bij het nationale elftal van Tsjechië. Na dit seizoen keert Sadílek terug bij PSV en moeten clubs die geïnteresseerd zijn in de middenvelder een transfersom betalen.

Clubs die er aan dachten om Sadílek volgend seizoen transfervrij over te nemen, komen daarmee van een koude kermis thuis. Sadílek speelde dit seizoen 24 wedstrijden in de competitie voor FC Twente en speelde twee bekerduels. De Tsjech maakte slechts één doelpunt in deze duels, maar dat was wel een belangrijke: Sadílek werd matchwinner in het treffen met Willem II door het enige doelpunt te scoren. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!