Nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip heeft wederom geen plaats voor Martha

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip heeft wederom geen plaats voor Martha

12-11-2023 08:40 Laatste update: 08:22

Na de pijnlijke nederlaag tegen Brighton & Hove Albion neemt Ajax het komende zondag in de Eredivisie op tegen Almere City. De Amsterdammers houden naar verwachting vast aan het recept waarmee het van de Engelsen verloor. Dit is de vermoedelijke opstelling van John van ’t Schip.

Van ’t Schip verraste afgelopen donderdag met zijn basisopstelling door Ar’Jany Martha te slachtofferen. De linksback, die zo’n goede indruk maakte in de duels met FC Volendam en sc Heerenveen, begon op de bank wegens verschillende redenen waarvan fitheid er één was. Toch stond Martha afgelopen vrijdag nog in de basis bij Jong Ajax voor het duel met NAC Breda.

Op het middenveld zijn er ook nog altijd was kleine vraagtekens. Van Branco van den Boomen is bekend dat hij een knieblessure heeft en zijn plaats werd tegen Brighton ingenomen door Silvano Vos. Die werd gewisseld en had ogenschijnlijk wat last, maar van hem is niet bekend hoe ernstig dat is.

Ajax reist komende zondag af naar Almere om het op te nemen tegen Almere City. Het duel begint om 14.30.

Vermoedelijke opstelling van Ajax: Ramaj; Gaaei, Rensch, Sutalo, Hato; Vos, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.