'Messi wreef over de lamp, kan op dit niveau spelen totdat hij 100 jaar oud is'

18-10-2023 07:45

Lionel Messi gaf in de nacht van dinsdag op woensdag een show weg in Argentinië en dat willen ze daar weten ook. De Argentijnse kranten komen superlatieven tekort wanneer ze schrijven over hun sterspeler, die beide doelpunten voor zijn rekening nam in het met 0-2 gewonnen duel van Peru.

'De show van Messi bij het onstuitbare Argentinië', kopt Olé, dat niet alleen Messi van de complimenten voorziet. 'Het nationale team gaf opnieuw een show in Lima met Messi op volle sterkte. Hij speelde negentig minuten, scoorde beide doelpunten en won de vierde wedstrijd op een rij. Uit elke hoek komen nieuwe spelers, maar Messi kan op dit niveau spelen totdat hij honderd jaar oud is.'

'Niet te stoppen!. De aanvoerder van het Argentijnse nationale team voegde een nieuw slachtoffer toe die de streak wilde verbreken', aldus TNT Sports, die de bevliegingen van Messi prijst. ‘In een spannende wedstrijd die soms leek te lijden onder de druk van de rivaal, wreef Messi over de lamp om de wedstrijd te openen met twee geweldige doelpunten die een uitmuntende speler waard waren.

Ook Clarin wil alles weten van het optreden van Messi. 'De Argentijnse aanvoerder was de auteur van twee doelpunten in de wedstrijd, beide in de eerste helft', aldus de krant, dat de drie doelpunten van Messi nauwkeurig beschrijft. 'Met grote precisie en snelheid creëerde de aanvoerder de kans bij de 1-0, waarna hij met zijn kwaliteit de hoek definieerde. Daarna was het opnieuw La Pulga die de kroon zette op een geweldige aanval van Argentinië. Julián Álvarez liet de bal bewust voor hem passeren en daarna was Messi trefzeker in Rosario.'