Nieuws

Mannsverk weken aan de kant door voetblessure: middenvelder mist enkele toppers

Mannsverk weken aan de kant door voetblessure: middenvelder mist enkele toppers

27-09-2023 11:25 Laatste update: 11:37

Ajax moet aanwinst Sivert Mannsverk voor zeker zes weken missen. De middenvelder raakte geblesseerd en ligt er daardoor enige tijd uit. 

Woensdagochtend kwam het nieuws al naar buiten dat Mannsverk geblesseerd is en in het gips zou zitten. De middenvelder mist hierdoor de wedstrijd tegen Feyenoord, maar staat er zelfs nog veel langer naast. Ajax meldt dat de middenvelder een voetblessure heeft. Testen uit het ziekenhuis brengen naar voren dat Mannsverk voor zeker zes weken langs de kant staat. Hierdoor lijkt de Noor de topper tegen PSV zeker aan zich voorbij te moeten laten gaan is zal hij om en nabij de Europa League-confrontatie met Brighton & Hove Albion in eigen huis weer fit zijn.

Het huwelijk tussen mannsverk en Ajax is nog geen gelukkige. De Noor staat symbool als één van de spelers die door Sven Mislintat zijn gehaald, terwijl maar weinig mensen ooit van hem hadden gehoord. De blessure van Mannsverk is wellicht wel goed nieuws voor Silvano Vos. De middenvelder en jeugdtalent begon al tegen Feyenoord in de basis en zal de komende weken nog mee minuten gaan krijgen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!