Breaking news

Amrabat heeft droomtransfer te pakken en verruilt Fiorentina voor Premier League

Amrabat heeft droomtransfer te pakken en verruilt Fiorentina voor Premier League

1 september - 23:30 Laatste update: 23:43

Sofyan Amrabat heeft zijn droomtransfer naar Manchester United dan eindelijk te pakken. Op Deadline Day verkast de Marokkaanse international van Fiorentina naar Old Trafford.

Amrabat maakte afgelopen winter een uitstekende indruk op het WK in Qatar en dat leverde hem de nodige interesse op vanuit de Europese top. Liverpool was de grootste concurrent voor Manchester United, terwijl ook Fulham in de laatste fase van de transferwindow een lijntje uitgooide naar de controlerende middenvelder. Amrabat was echter duidelijke en wilde alleen naar Old Trafford.

Man United huurt Amrabat voor een seizoen van Fiorentina met optie tot koop. Mochten The Mancunians Amrabat na dit seizoen definitief willen vastleggen, moet er een transfersom van ruim 20 miljoen euro op tafel komen, inclusief vijf miljoen euro aan bonussen. Bij United wordt Amrabat herenigd met Erik ten Hag, die hij nog kent vanuit zijn tijd bij FC Utrecht. In het verleden speelde Amrabat voor Hellas Verona, Club Brugge, Feyenoord en FC Utrecht.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s