Nieuws

United-legende verwacht basisplaats voor Timber bij Arsenal: 'Goede aanwinst'

United-legende verwacht basisplaats voor Timber bij Arsenal: 'Goede aanwinst'

05-07-2023 12:58 Laatste update: 13:06
1

Rio Ferdinand heeft zich in zijn podcast FIVE lovend uitgelaten over Jurriën Timber. De oud-topverdediger van Manchester United denkt dat de Ajacied goed bij Arsenal past.

Timber zal een dezer dagen de overstap maken van Ajax naar Arsenal. De 22-jarige verdediger kost naar verluidt om en nabij de 45 miljoen euro. Ferdinand denkt dat The Gunners met Timber een goede versterking in huis halen.

"Hij is snel, hij kan voetballen en is goed aan de bal", steekt Ferdinand van wal in zijn podcast FIVA. "Hij zal een goede aanwinst zijn voor het team. Ik denk ook dat hij een verbetering is ten opzichte van wat ze al hebben." Ferdinand verwacht dat Timber een basisplaats gaat veroveren in Londen. "Ik zou waarschijnlijk zeggen dat hij en Saliba zullen spelen. Maar ik denk dat het een mooie strijd zal zijn."

Met de breedte van de verdediging van Arsenal zit het wel goed volgens Ferdinand. "Als Timber komt en ze hebben Saliba, Gabriel, Ben White en Timber als een viertal, dan zou ik daar als Mikel Arteta zeer, zeer tevreden mee zijn."