Nieuws

'Ihattaren weer op vrije voeten, voetballer blijft wel verdachte in zaak'

'Ihattaren weer op vrije voeten, voetballer blijft wel verdachte in zaak'

14-02-2023 17:55

Mohamed Ihattaren is na zijn arrestatie weer op vrije voeten. De voormalig speler van Ajax en PSV werd zondag aangehouden vanwege een vermeende mishandeling. Wel blijft de voetballer nog verdachte in de zaak.

De politie meldt dinsdag dat de 21-jarige man uit Utrecht weer is vrijgelaten. Bronnen meldden eerder aan het ANP dat het om Ihattaren zou gaan. Het huis van de voetballer in Vleuten zou zijn doorzocht door de recherche. Ihattaren wordt ervan beschuldigd zijn ex-verloofde te hebben mishandeld. Deze zou de aanklacht inmiddels willen intrekken, meldde De Telegraaf dinsdag.

Een woordvoerder van de politie kon dinsdag niet bevestigen of het inderdaad om Ihattaren gaat, maar de 21-jarige man blijft verdachte in het onderzoek. Ihattaren gold jarenlang als grote belofte bij PSV, maar de voetballer wist op het mentale vlak nooit het profvoetballersbestaan lange tijd vol te houden. De aanvallende middenvelder vertrok naar Ajax, maar de Amsterdammers lichtten de koopoptie op de speler uiteindelijk niet.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!