Reactie

Debuterende Wellenreuther verving Bijlow in topper: 'Daarvoor ben ik hier'

Debuterende Wellenreuther verving Bijlow in topper: 'Daarvoor ben ik hier'

05-02-2023 19:52

Doordat Justin Bijlow wegens een gebroken pols lang uit de roulatie is, staat Timon Wellenreuther de komende weken onder de lat bij Feyenoord. In de topper tegen PSV (2-2) maakte de Duitser zijn officiële debuut. 

"Ik was blij dat ik weer kon spelen. Een klein beetje nerveus was ik wel, omdat het lang geleden was. Als team speelden we goed. We hebben steeds hoop gehouden op een resultaat, en je scoort dan nog twee doelpunten", aldus Wellenreuther na afloop voor de camera's van ESPN.

"Als je desondanks twee tegen krijgt, heb je niet de beste wedstrijd van je leven gespeeld, dus ik kan nog wat verbeteren. In de tweede helft duwden de supporters ons vooruit in deze geweldige entourage. Mede daardoor bleven we erin geloven", zo vertelt hij. Feyenoords reservedoelman kreeg de treffer van Thorgan Hazard nog eens terug te zien. "Ja, de hoek bij de eerste paal was wat afgedekt. Maar hij raakte hem perfect."

In de komende weken zal Wellenreuther het doel gaan verdedigen voor de Rotterdammers. "Dat is wel waarom ik naar Feyenoord ben gekomen, al wens ik Justin natuurlijk niets slechts toe. Ik leef met hem mee."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!