Nieuws

De Mos is niet overtuigd van PSV-aanwinst: 'Denk niet dat hij het verschil maakt'

De Mos is niet overtuigd van PSV-aanwinst: 'Denk niet dat hij het verschil maakt'

05-02-2023 07:19 Laatste update: 07:21

Aad de Mos zet zijn vraagtekens bij de komst van Thorgan Hazard. De Belg kwam op de slotdag van de transferperiode nog naar Eindhoven toe, maar de voormalig trainer is niet overtuigd van de aanwinst.

Hazard kwam op de laatste dag van de transferperiode van Borussia Dortmund naar Eindhoven toe en moet Cody Gakpo doen laten vergeten bij PSV. Aan ervaring geen gebrek bij de Belg, maar De Mos is niet overtuigd van de aanvaller. "Hazard is een technisch behoorlijke speler, een dienende speler. Maar die zou de creatieve jongens die op die positie kunnen spelen, in de weg kunnen lopen. Het is ook nog de vraag of hij direct inzetbaar is", vertelt De Mos bij de podcast Twee Viertje.

In Dortmund zat de vleugelaanvaller voornamelijk op de bank. Hazard had de concurrentiestrijd verloren en stond dit seizoen pas tweemaal in de basis. "Het voetballen zal hij wel niet verleerd zijn, maar ik denk niet dat je een speler hebt gehaald waarvan je zegt: die gaat het verschil maken. Hij moet eerst nog maar waarmaken of hij mee kan met dit niveau. Er is een andere jongen die ik hoger inschat: Silva."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!