Nieuws

Conte moet onder het mes en laat galblaas verwijderen na ontsteking

Conte moet onder het mes en laat galblaas verwijderen na ontsteking

01-02-2023 11:05

Antonio Conte zal de komende tijd rust moeten nemen. De Italiaanse manager had veel last van een galblaasontsteking en laat zijn galblaas daarom operatief verwijderen.

Tottenham Hotspur maakt via de officiële kanalen bekend dat Conte de komende tijd moet herstellen. De manager van Tottenham werd onlangs niet lekker en had enorme last van zijn maag. De verwachting is dat Conte drie tot vijf dagen in het ziekenhuis moet verblijven en vervolgens minstens vier weken moet herstellen. 

Het houdt in dat Tottenham het de komende weken zonder de manager moet stellen. De explosieve Italiaan staat sinds 2021 aan het roer bij de Spurs. Daarvoor had Conte de leiding over onder meer Internazionale, Chelsea, de nationale ploeg van Italië en Juventus.

De Noord-Londense club doet dit seizoen goed mee in de Premier League. De club staat vijfde en heeft een achterstand van drie punten op nummer drie Newcastle United. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!