Transfernieuws

Van den Belt hoopt op zomervertrek naar Feyenoord: 'Zijn afspraken gemaakt'

Van den Belt hoopt op zomervertrek naar Feyenoord: 'Zijn afspraken gemaakt'

01-02-2023 00:43 Laatste update: 00:45

Thomas van den Belt maakt het seizoen af bij PEC Zwolle, maar hoopt in de zomer zo snel mogelijk naar koploper Feyenoord over te stappen. De Rotterdammers hadden concrete interesse in de middenvelder, maar de deal ging uiteindelijk niet door.

Van den Belt spreekt na het mislopen van zijn droomtransfer tegenover De Stentor en geeft aan teleurgesteld te zijn. "Hoop dat zo snel mogelijk af te ronden", meent de middenvelder wat betreft een zomertransfer naar de Rotterdammers. "Ik ga ervan uit dat PEC zich aan de afspraken houdt zoals die gemaakt zijn."

De middenvelder zou in de zomer mogen vertrekken, werd afgesproken tijdens het verlengen van zijn contract. Het zou de middenvelder goed doen als De Blauwvingers binnenkort uitsluitsel geven over een vertrek in de zomer. "Dan kan ik me daarna focussen om met PEC te promoveren en kampioen te worden. Uiteindelijk wil ik nog steeds geschiedenis schrijven met PEC", meent de voetballer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!