Nieuws

'Moura mag transfervrij vertrekken bij Spurs en kan terugkeren naar Brazilië'

'Moura mag transfervrij vertrekken bij Spurs en kan terugkeren naar Brazilië'

30-12-2022 08:59

Lucas Moura mag na het huidige seizoen waarschijnlijk transfervrij vertrekken bij Tottenham Hotspur. Een eventuele terugkeer naar Brazilië lijkt daarom goed mogelijk, zo meldt The Daily Mail.

Het contract van de Braziliaanse aanvaller, die we in Nederland nog kennen als 'beul van Ajax', mag dan worden ontbonden. Dat loopt nog tot medio 2024. Moura speelde in het seizoen 2022/2023 nog maar tweemaal in de basis en mistte de afgelopen maanden wegens een kuitblessure.

Bovendien is de buitenspeler ver in de pikorde gezakt bij de Noord-Londenaren. Met Heung-min Son, Dejan Kulusevski en Bryan Gil is de concurrentie moordend. Hoewel het onwaarschijnlijk lijkt dat hij in de winter nog vertrekt, trekken sommige clubs al aan zijn mouw. De 30-jarige staat namelijk in de belangstelling van zijn voormalige club São Paulo. Ook een langer verblijf in de Premier League is niet uitgesloten. Aston Villa, Manchester United en Newcastle United toonden al interesse.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!