Nieuws

'Je kunt geschiedenis schrijven door Messi uit te schakelen, dat is wat hoor'

'Je kunt geschiedenis schrijven door Messi uit te schakelen, dat is wat hoor'

04-12-2022 23:22 Laatste update: 23:25
1

Ronald de Boer ziet kansen voor Oranje, dat met Argentinië gaat uitmaken wie er doorstoot naar de halve finale. Volgens de analist kunnen de mannen van bondscoach Louis van Gaal geschiedenis schrijven.

Oranje won met 3-1 van de Verenigde Staten en treft nu het Argentinië van sterspeler Lionel Messi. "Vrijdag spelen deze jongens tegen Argentinië. En dus ook tegen Messi", vertelt De Boer in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De Last Dance voor Messi op een WK is bezig en jij kunt geschiedenis schrijven door hem uit te schakelen. Dat is wat, hoor."

 De Argentijnse fans zijn in overvloed aanwezig in de stadions en dat is indrukwekkend te noemen. "Je zou spontaan voor Argentinië worden, wát een passie en een sfeer. Maar natuurlijk hoop ik dat Nederland wint. Dat Louis wint. Ik zou het hem zó gunnen. En het kan zeker. Er liggen kansen. Tuurlijk wel. Je kunt je richten op Messi, maar je kunt ook denken: van wie krijgt hij de ballen eigenlijk? Dan sluit je zoveel mogelijk de aanvoer naar hem af", besluit De Boer. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!