Nieuws

'Sterling miste achtste finale tegen Senegal vanwege inbraak in zijn huis'

'Sterling miste achtste finale tegen Senegal vanwege inbraak in zijn huis'

04-12-2022 22:44 Laatste update: 22:47

Raheem Sterling was er zondagavond niet bij toen Engeland het voor de kwartfinale opnam tegen Senegal. Volgens The Sun komt dat door een inbraak in het huis van de Engelse aanvaller.

Voorafgaand aan het duel met de Senegalezen kwam naar buiten dat Sterling vanwege familieproblemen niet van de partij zou zijn. The Sun weet de exacte reden van de afwezigheid van Sterling. Er zou zijn ingebroken in het huis van de aanvaller en dus is hij direct teruggekeerd naar Engeland. Verdere informatie over de situatie is nog niet bekend. Of Sterling zich weer meldt bij de nationale ploeg van Engeland, en zo ja wanneer, zal de komende dagen naar buiten worden gebracht.

Engeland plaatste zich zondag ten koste van Senegal voor de kwartfinale van het WK, waar de clash met Frankrijk op het programma staat. In de groepsfase hadden de Engelsen geen moeite met Wales, de Verenigde Staten en Iran. De ploeg van Gareth Southgate werd groepshoofd in poule B.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!