Nieuws

'Clubloze Ronaldo kan contract bij Premier League-club definitief vergeten'

'Clubloze Ronaldo kan contract bij Premier League-club definitief vergeten'

23-11-2022 16:33 Laatste update: 16:37
1

Met het beëindigen van het contract van Cristiano Ronaldo bij Manchester United is de speculatie over zijn volgende bestemming onderwerp van gesprek. Newcastle United zou volgens diverse media als potentiele optie gelden voor de Portugees, maar daar is volgens transfergoeroe Fabrizio Romano geen sprake van. 

De doorgaans goed geïnformeerde Italiaan weet in navolging van The Telegraph te melden dat er op dit moment geen onderhandelingen gaande zijn tussen Ronaldo en The Magpies. De Portugees heeft zijn handen vrij voor een nieuw avontuur, nadat Manchester United dinsdagavond de samenwerking per direct verbrek naar aanleiding van zijn bijzonder openhartige interview met Piers Morgan. 

Romano verzekert dat hem verteld is 'dat er geen onderhandelingen plaatsvinden, zoals de zaken er nu voorstaan'. 'Cristiano zal zijn tijd nemen om zijn toekomst te bepalen, nu 100% gefocust op het WK', schrijft de transferspecialist op Twitter. Donderdag treedt Portugal aan voor het eerste duel van het WK: om 17.00 uur is Ghana de tegenstander in Qatar. 

VoetbalNieuws besprak zelf de situatie waarin Ronaldo zich bevindt uitvoerig. In de aflevering van een extra mini-aflevering van The King of Manchester aandacht voor alle ontwikkelingen binnen de club van manager Erik ten Hag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie