Nieuws

Amsterdams verblijf Ocampos teleurstellend: 'Speel veel minder dan ik hoopte'

Amsterdams verblijf Ocampos teleurstellend: 'Speel veel minder dan ik hoopte'

17-11-2022 11:49
2

Lucas Ocampos beleeft tot dusver geen grootse periode bij Ajax. De Argentijn kwam pas honderd minuten in actie voor de Amsterdammers, maar stelt dat een zomers vertrek uit Sevilla nog steeds de juiste beslissing was.

Ocampos geeft in een openhartig gesprek met Ajax Life aan dat het verblijf in Nederland nog niet aan de verwachtingen voldoet. "Het is duidelijk: ik speel veel minder dan gehoopt. Als je er meer over wilt weten, moet je dat aan de trainer vragen. Ik kan niet meer dan mijn best doen", stelt de voetballer, die niet van een mislukt avontuur wil spreken. "Wel als ik mezelf in vijftien opeenvolgende wedstrijden had mogen bewijzen, maar dit niet was gelukt. Die kans heb ik nog niet gekregen. Ik kwam later bij de ploeg en wacht nu op mijn minuten."

De vleugelspeler heeft geen spijt van zijn overstap. "Het was voor mij en Sevilla gunstig op het laatste moment weg te gaan. We hadden geen ruzie, maar ik was wel toe aan een nieuwe uitdaging. Na mijn gesprek met Alfred Schreuder had ik een goed gevoel bij de stap", besluit Ocampos.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!