Nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot houdt vast aan de AZ-succesformule

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot houdt vast aan de AZ-succesformule

22-10-2022 11:03

Feyenoord neemt het zaterdagmiddag op tegen Fortuna Sittard met dezelfde elf als die van zondag tegen AZ (1-3 winst). Dat denkt het Algemeen Dagblad. Er is dan ook wederom plaats voor Santiago Gimenez en ook de geblesseerd uitgevallen Dávid Hancko verschijnt aan de aftrap.

Niet geheel tegen de verwachting in staat Justin Bijlow op doel bij Feyenoord. De doelman zal een extra boost hebben gekregen, aangezien hij is opgenomen in de voorselectie van bondscoach Louis van Gaal. In de verdediging is aan de rechterkant plaats voor Marcus Pedersen, terwijl Gernot Trauner en Jacob Rasmussen het centrum zullen bewaken. Dat betekent dat Hancko opnieuw als linksback gaat worden geposteerd.

Waar Bijlow wel de credits kreeg in Oranje, kreeg Lutsharel Geertruida die niet. De verdediger annex middenvelder werd na zijn terugkeer van de ziekte van Pfeiffer door trainer Arne Slot op het middenveld geposteerd en staat daar nu weer. Die linie wordt gecomplementeerd door Orkun Kökcü en Quinten Timber.

Voorin zal Slot het wederom gaan proberen met Sebastian Szymanski, Giménez en Javairô Dilrosun. Dat betekent dat Danilo opnieuw genoegen moet nemen met een plaats op de bank. De Braziliaan maakte in Alkmaar nog een wereldgoal, maar dat is niet genoeg voor een basisplaats. Het duel begint om 16.30 in De Kuip.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Rasmussen, Hancko; Geertruida, Kökçü, Timber; Szymanski, Giménez, Dilrosun.

Vermoedelijke opstelling Fortuna Sittard: Pandur; Pinto, Navarro, Guth, Cox; Ferati, Özyakup, Erdogan, Embalo; Yilmaz, Cordoba.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!