Nieuws

Vertrek Gravenberch bij Bayern niet aan de orde: 'Een geweldige speler'

Vertrek Gravenberch bij Bayern niet aan de orde: 'Een geweldige speler'

21-10-2022 12:18

Ryan Gravenberch mag niet vertrekken bij Bayern München. Dat heeft directeur Hasan Salihamidžić duidelijk gemaakt tegenover het Duitse TZ.

"Ryan is een geweldige speler. We weten zeker dat we nog heel veel plezier aan hem gaan beleven", aldus Salihamidžić. "Er zijn altijd fases waarin je minder vaak speelt. Maar iedereen kan enorm naar hem gaan uitkijken."

Gravenberch komt dit seizoen maar mondjesmaat in actie voor Bayern München. Ook in de bekerwedstrijd tegen FC Augsburg (2-5 overwinning) bleef de van Ajax overgekomen middenvelder de gehele wedstrijd op de bank. De jeugdexponent van de Amsterdammers maakt zich zorgen over zijn situatie bij Bayern, maar Julian Nagelsmann Salihamidžić benadrukken dat de spelverdeler geduld moet hebben.

Momenteel krijgen Joshua Kimmich, Leon Goretzka en Marcel Sabitzer de voorkeur bij Der Rekordmeister. De Bundesliga-grootmacht betaalde afgelopen zomer 18,5 miljoen euro om het nog één jaar doorlopende contract van Gravenberch bij Ajax af te kopen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!