Opstellingen

Opstelling Feyenoord bekend: Slot past basiselftal flink aan voor bezoek aan GAE

Opstelling Feyenoord bekend: Slot past basiselftal flink aan voor bezoek aan GAE

25 april - 19:47 Laatste update: 19:58

Voor het bezoek aan Go Ahead Eagles heeft Arne Slot zijn opstelling flink aangepast. Door de afwezigheid van Mats Wieffer krijgt Antoni Milambo weer een kans op het middenveld van Feyenoord en staat Justin Bijlow weer eens tussen de palen. VoetbalNieuws neemt de basis van de Rotterdammers met je door!

Paixão, die met hamstringklachten kampt, wordt in Deventer vervangen door Luka Ivanusec. Dat verlies komt kort na Feyenoords zege in de bekerfinale tegen NEC (1-0). De Braziliaanse vleugelspeler maakte daarin de winnende treffer. Stengs, die door onbekende klachten op de bank start, wordt op het middenveld vervangen door Milambo. Naast de jongeling staan Quinten Timber en Ramiz Zerrouki, die Wieffer vervangt, op het middenveld.

In de verdediging blijven de posities ook gewijzigd. Zo start naast Thomas Beelen en Dávid Hancko ook Gernot Trauner weer eens in de basis. Hierdoor is Bart Nieuwkoop op de bank komen te zitten. Daarnaast is Lutsharel Geertruida de vierde naam in de Rotterdamse verdediging. Tussen de palen is er ook weer plek voor Justin Bijlow, die volledig is teruggekeerd bij Feyenoord.

Volledige opstelling van Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Beelen, Trauner, Hancko;, Zerrouki, Timber, Milambo; Minteh, Gimenez en Ivanusec.