Nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot wijzigt elftal op meerdere plekken tegen PEC

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot wijzigt elftal op meerdere plekken tegen PEC

5 mei - 08:45 Laatste update: 08:04

Feyenoord neemt het zondagavond op tegen PEC Zwolle in De Kuip. Arne Slot zal met zijn ploeg drie punten willen pakken voor het thuispubliek en VoetbalNieuws vertelt je de verwachtte elf namen.

Feyenoord speelt zondagavond waarschijnlijk enkel om de eer. Eerder op de dag zal PSV naar alle waarschijnlijkheid de landstitel vieren en aangezien de Rotterdamers al verzekerd zijn van de tweede plaats, staat enkel vermaak op het programma.

Toch zal Slot er alles aan willen doen om zijn Feyenoord-periode met opgeheven hoofd te beëindigen. Hoe beter, dan nog driemaal de volle buit te pakken, te beginnen met PEC. In De Kuip zal Slot kunnen beschikken over een nagenoeg fit elftal. Naar verwachting zal de trainer van Feyenoord wijziging door gaan voeren.

Calvin Stengs is weer fit en zal in de basis staan, net als Igor Paixao. Beide zaten tegen Go Ahead Eagles nog op de bank, maar in De Kuip wordt een basisplaats verwacht. Justin Bijlow en Gernot Trauner waren eveneens enige tijd afwezig, maar zullen ook bij de eerste elf namen staan.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Beelen, Trauner, Hancko, Timber, Zerrouki, Stengs, Minteh, Gimenez, Paixão.