Jansen spreekt over Ajax en Russische interesse: "Vorig seizoen contact, nu niet"

Jansen ontkent gesprekken met Ajax
5 mei om 11:35

Pascal Jansen heeft dit seizoen geen contact gehad met Ajax over een mogelijk trainerschap, maar vorig seizoen was er wel concrete interesse van de Amsterdammers. Ook spreekt de voormalig trainer van AZ over vermeende interesse van Spartak Moskou. 

Jansen schuift zondag aan bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN en praat over interesse van clubs. "Ik heb geen contact gehad met Ajax, nee. Ik heb meerdere keren bij Ajax gezeten toen ik geen verplichtingen meer had bij AZ. Ik ben gaan kijken op uitnodiging van in de box. Ik heb ze tegen RKC gezien, tegen Excelsior... ik ben voetballiefhebber en woon twintig minuten van de ArenA af."

"Ze hebben het hartstikke druk met het vinden van een nieuwe coach, maar er is nul contact. Vorig seizoen was er contact met Ajax, maar niet met mij, wel met mijn zaakwaarnemer. Toen zullen er ook meerdere coaches in beeld zijn geweest, maar ze kozen voor Maurice", vervolgt Jansen. 

Spartak Moskou heeft ook gesprekken gevoerd met Jansen. "Het is concreet geweest, ik neem iedere club serieus dus ik heb Spartak ook serieus overwogen. Ik heb echter andere keuzes gemaakt, dat is vanuit twee kanten besproken."

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!