Ten Hag kijkt uit naar komst van Slot: 'Het is een bevestiging van zijn kwaliteiten'

5 mei - 09:28

Erik ten Hag kijkt uit naar de komst van Arne Slot in de Premier League. De huidige trainer van Feyenoord lijkt spoedig te gaan tekenen voor The Reds en kan op lof rekenen van zijn landgenoot.

Ten Hag stapte afgelopen seizoen in bij Manchester United en begint komend seizoen al aan zijn derde Engelse jaar. De Nederlander stelt dat het een grote eer is om in de Premier League aan de slag te zijn en kijkt uit naar de komst van Slot. "Het is geweldig voor hem en een bevestiging van zijn kwaliteiten", begint Ten Hag bij Viaplay. "Het is erkenning als je wordt gevraagd door een club in de Premier League. Bij een club als Liverpool, met een geweldige historie. Je gaat naar een geweldige club met een geweldige fanbase. Het is een geweldige erkenning voor Arne en goed voor het Nederlandse voetbal."

Ten Hag gaat ook kort in op zijn band met zijn landgenoot. "Ik heb hem nog niet gefeliciteerd, maar we zijn ook rivalen hier. Dat waren we natuurlijk ook al toen hij bij Feyenoord was. Die handschoen gaan we opnemen. Het waren altijd geweldige duels met Feyenoord, dus ik kijk er naar uit."