Nieuws

'Potter en Ajax komen er nog niet uit: naast het salaris nog een struikelblok'

'Potter en Ajax komen er nog niet uit: naast het salaris nog een struikelblok'

5 mei - 09:08 Laatste update: 10:12

Ajax en Graham Potter komen er nog niet uit, meldt Voetbal International zondagochtend. De Amsterdammers hopen de deal nog altijd rond te maken, maar ondertussen wordt er ook gesproken met Francesco Farioli.

VI stelt dat Ajax en Potter nog altijd in gesprek zijn omtrent het hoofdtrainerschap van komend seizoen. De gesprekken verlopen echter niet vlottend en dat heeft meerdere redenen. 'Beide partijen hebben waardering voor elkaar, maar het lukt nog niet om het eens te worden over de voorwaarden. Zo is er financieel nog een gat te overbruggen, terwijl het ook gaat over de invulling van de technische staf en de zeggenschap van Potter in het transferbeleid', schrijft het medium.

Ondertussen wordt er ook gesproken met Farioli. De trainer van OGC Nice heeft naar verluidt wel oren naar een overstap en de Amsterdammers spraken al meermaals met de trainer. Ajax hoopt komende week zelf met nieuws naar buiten te komen over wie er komend jaar aan het roer staat.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!