Nieuws

Van Bommel en Antwerp niet van slag: opnieuw winst na eerste competitienederlaag

Van Bommel en Antwerp niet van slag: opnieuw winst na eerste competitienederlaag

08-10-2022 08:38 Laatste update: 10:15

Mark van Bommel heeft met Royal Antwerp FC vrijdagavond weer drie punten gepakt. Na een uitglijder een week eerder, maakte Antwerp in het eigen Bosuilstadion korte metten met Sint-Truiden VV.

Na een foutloze reeks van negen wedstrijden ging het vorige week mis. KV Kortrijk was met 2-1 te sterk voor Antwerp waardoor de ongeslagen reeks ten einde kwam. De ploeg van Van Bommel revancheerde zich vrijdagavond sterk door met 2-0 te winnen van STVV. In de achtste minuut openende Pieter Gerkens de score voor The Great Old.

Een half uur later werd het voor de thuisploeg een stuk makkelijker om op zoek te gaan naar de tweede goal, aangezien STVV-speler Robert Bauer er met rood werd afgestuurd. De middenvelder sloeg Vincent Janssen in zijn gezicht en mocht vertrekken.

Janssen leek in de tweede helft de beslissende treffer te maken, maar werd teruggefloten wegens buitenspel. Uiteindelijk scoorde Christopher Scott in de extra tijd het beslissende doelpunt voor de ploeg van Van Bommel, waar ook Jurgen Ekkelenkamp en Calvin Stengs in de basis stonden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!