Nieuws

1908: Feyenoord schrijft zwarte cijfers dankzij vermogende supporters

1908: Feyenoord schrijft zwarte cijfers dankzij vermogende supporters

29-09-2022 09:50

Feyenoord schrijft over het afgelopen boekjaar zwarte cijfers, meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl. De investeerdersgroep 'Vrienden van Feyenoord' heeft naar verluidt geld beschikbaar gesteld voor de Stadionclub.

Feyenoord heeft door de coronapandemie weer een zwaar jaar achter de rug. De vermogende Feyenoord-supporters zouden er uiteindelijk voor gezorgd hebben dat de Rotterdammers zwarte cijfers kunnen schrijven over het afgelopen boekjaar. De 'Vrienden van Feyenoord' zijn onder meer verantwoordelijk voor de komst van Patrik Walemark, die in de winterstop voor een kleine vier miljoen euro naar Rotterdam kwam. Hierdoor kreeg de Stadionclub extra vermogen op de balans in de vorm van waarde-vermeerdering van de spelersgroep.

'Feyenoord heeft hierdoor het afgelopen unieke record-seizoen een kleine winst kunnen boeken van naar verluidt rond de vijf miljoen euro', schrijft 1908.nl. Feyenoord maakt donderdag hoogstwaarschijnlijk de definitieve cijfers wereldkundig. Ajax maakte dinsdag al een verlies van ruim 24 miljoen euro bekend. Dat lag volgens de Amterdammers onder meer aan de gevolgen van de coronacrisis.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!