Transfernieuws

Ten Hag verhuurt zestienvoudig international voor één jaar aan Birmingham City

Ten Hag verhuurt zestienvoudig international voor één jaar aan Birmingham City

29-08-2022 19:33 Laatste update: 20:02
2

Erik ten Hag heeft de talentvolle middenvelder Hannibal Mejbri dit seizoen niet nodig. Het negentienjarige talent vertrekt op huurbasis naar Birmingham City.

Dat maken The Mancunians via de officiële kanalen bekend. De jongeling kreeg veelvuldig speeltijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen onder Ten Hag, maar moet sinds de start van het de Premier League genoegen nemen met een plaats op de bank. In het voorgaande seizoen kwam de Tunesisch international tot twee duels op het hoogste niveau van Engeland.

Op de clubsite geeft Manchester United aan dat Hannibal 'hoopt op veel speeltijd bij Birmingham City'. Ondanks het feit dat de middenvelder amper aan de bak komt bij zijn eigenlijke broodheer is hij in zijn vaderland een bekend gezicht. Inmiddels staat de teller al op 16 interlands. Het lijkt een uitgemaakte zaak dat de spelverdeler dan ook actief gaat zijn op het WK in Qatar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!