Nieuws

'Gutiérrez verlengt contract bij PSV, officiële bevestiging volgt snel'

'Gutiérrez verlengt contract bij PSV, officiële bevestiging volgt snel'

10-08-2022 17:41

Na zijn cruciale rol bij PSV-AS Monaco dient zich wéér een feestelijke dag aan voor Érick Gutiérrez. De Mexicaan gaat zijn contract bij de Eindhovenaren verlengen tot medio 2025.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Eindhovens Dagblad. De krant schrijft dat Gutiérrez woensdag een handtekening zal zetten onder een contract tot de zomer van 2025 in het Philips Stadion. De Mexicaan beschikte over een contract tot medio 2023. Na de ondertekening zal PSV het nieuws officieel naar buiten brengen.

Gutiérrez werd in 2019 door PSV naar Nederland gehaald, begon voortvarend, maar kende een flinke terugval. De Mexicaans international heeft al meermaals op de nominatie gestaan om te vertrekken. Deze zomer leek Roger Schmidt geïnteresseerd om Guti mee te nemen naar Benfica, maar concreet werden de Portugezen niet.

Dinsdagavond was de middenvelder van grote waarde voor PSV. Gutiérrez scoorde vlak voor tijd de gelijkmaker tegen AS Monaco, waardoor de Eindhovenaren een verlenging uit het vuur sleepte. Uiteindelijk won PSV met 3-2 en plaatste ze zich voor de play-offs voor de Champions League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!