Nieuws

Van Nistelrooij: 'Doet er niet toe of het Champions League of Eredivisie is'

Van Nistelrooij: 'Doet er niet toe of het Champions League of Eredivisie is'

5 augustus - 11:57
1

Ruud van Nistelrooij kan in het duel met FC Emmen beschikken over een volledig fitte selectie, alhoewel niet iedereen 'fris' is. Volgens de PSV-trainer is het tegen de promovendus vooral van belang dat de Eindhovenaren minimaal het niveau als tegen Ajax en AS Monaco halen.

Zijn opstelling wil de coach nog niet prijsgegeven. "Er zit van alles in mijn achterhoofd", zegt van Nistelrooij op de persconferentie voorafgaand aan het begin van de Eredivisie. "Hoe je start en hoe je gaat wisselen. Daar ben ik mee bezig. Maar de focus ligt op ons niveau halen tegen Emmen en doorbouwen op onze wedstrijden tegen Ajax (3-5 winst, red.) en Monaco (1-1 gelijkspel, red.). Dat is het grote doel."

Ondanks het feit dat de wedstrijd tegen Monegasken om serieus geld gaat, is Van Nistelrooij nog niet bezig met de return in de derde voorronde van de Champions League. "De eerstvolgende wedstrijd is het belangrijkst. Het gaat puur om elke wedstrijd het niveau omhoog te krijgen. Verbeteren waar we kunnen verbeteren, en zo willen we doorbouwen. En dan doet het er niet toe of het de Supercup is of voorronde Champions League of competitiestart. Het is een reeks van wedstrijden waarin we willen groeien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie