Transfernieuws

'Feyenoord richt pijlen op talentvolle middenvelder van Saint-Étienne'

'Feyenoord richt pijlen op talentvolle middenvelder van Saint-Étienne'

12-07-2022 19:41 Laatste update: 19:41
1

Feyenoord gaat zich mogelijk versterken met de negentienjarige Adil Aouchiche, meldt 1908.nl. De middenvelder moet overkomen van Saint-Étienne, dat het afgelopen seizoen degradeerde uit de Ligue 1.

Aouchiche beschikt in Frankrijk nog over een eenjarig contract en wordt gezien als groot talent. Hij doorliep de jeugdopleiding van Paris-Saint-Germain, maar vertrok daar in 2020. De middenvelder komt ook uit voor Frankrijk onder 20 en staat zelf open voor een overstap naar Feyenoord. Het medium weet te melden dat de Rotterdammers zich op korte termijn officieel gaan melden bij Saint-Étienne.

Mocht Aouchiche de overstap naar Feyenoord maken, is hij na Danilo, Mats Wieffer, Mohamed Taabouni en Javairô Dilrosun de vijfde aanwinst van De Stadionclub. Tyrell Malacia en Luis Sinisterra vertrokken juist uit Rotterdam en ook Guus Til, die afgelopen jaar op huurbasis actief was bij Feyenoord, keert definitief niet meer terug. De middenvelder tekende onlangs een contract bij PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!