Transfernieuws

'Italiaans talent Gnonto (18) wijst aanbiedingen af en wil alleen naar Feyenoord'

'Italiaans talent Gnonto (18) wijst aanbiedingen af en wil alleen naar Feyenoord'

04-07-2022 21:43 Laatste update: 05-07-2022 07:52

Wilfried Gnonto heeft geen trek in een overstap naar de Bundesliga of de Serie A en wil alleen maar naar de Eredivisie. Dat meldt het doorgaans betrouwbare 1908.nl.

Eerder op de maandag meldde de Italiaanse journalist Alfredo Pedullà al dat een delegatie van FC Zürich - waar Gnonto nu nog onder contract staat - opnieuw om de tafel gaat met Feyenoord. De Italiaans international wil 'alleen maar' naar de Eredivisie, schrijft 1908.nl op Twitter.

Meerdere clubs, waaronder AC Monza en TSG Hoffenheim, zouden Gnonto willen binnenhalen. Gnonto heeft duidelijk gemaakt bij Zürich naar Rotterdam te willen vertrekken. Een eerste bod van Feyenoord werd door president Ancillo Canepa van de Zwitserse club resoluut van tafel geveegd. Hij repte onder meer over een 'belachelijk bedrag'.

De Duitse website Transfermarkt schat de waarde van Gnonto op een bedrag van tien miljoen euro. Feyenoord zou in eerste instantie niet verder willen gaan dan vier miljoen euro plus drie miljoen aan bonussen. Het Algemeen Dagblad meldde vorige week al dat de Italiaan en de Stadionclub reeds akkoord zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!