Nieuws

Waar en hoe laat wordt Real Madrid - Athletic Bilbao uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Real Madrid - Athletic Bilbao uitgezonden?

28 maart - 12:05

De Spaanse competitie staat bijna altijd garant voor een flinke dosis topwedstrijden, zo ook komend weekend. Op zondagavond spelen Real Madrid en Athletic Bilbao tegen elkaar. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Real Madrid is de huidige koploper van La Liga. De Koninklijke heeft een voorsprong van acht punten op nummer twee FC Barcelona en lijkt, met nog negen wedstrijden te gaan, de 36ste landstitel uit de clubgeschiedenis in de wacht te gaan slapen. Bilbao, de nummer vier van de ranglijst, wil daar uiteraard een stokje voor steken. De Basken hopen zich in het restant van het seizoen te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League en spelen op zaterdag 6 april de finale van de Copa del Rey. De eerdere onderlinge ontmoeting dit seizoen eindigde in een 0-2 overwinning voor Real.

Live Real Madrid - Athletic Bilbao

Real Madrid – Athletic Bilbao begint zondag 31 maart om 21.00 uur in het Estadio Santaigo Bernabéu. De wedstrijd wordt vanaf dat tijdstip live uitgezonden via het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl zal ook verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!