Nieuws

Waar en hoe laat wordt RB Leipzig - Dortmund in de Bundesliga uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt RB Leipzig - Dortmund in de Bundesliga uitgezonden?

27 april - 11:15

De spanning in de Bundesliga bereikt een hoogtepunt nu RB Leipzig en Borussia Dortmund zich opmaken voor een cruciale confrontatie. Deze strijd tussen de nummers vier en vijf van de ranglijst belooft een ware thriller te worden, met Champions League-kwalificatie op het spel voor beide teams. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

RB Leipzig, onder leiding van de jonge Nederlandse sensatie Xavi Simons, staat momenteel vierde met 59 punten en een plek in de Champions League binnen handbereik. Dortmund, aan de andere kant, volgt dichtbij op de vijfde plaats met 57 punten en kan zich niet veroorloven om punten te laten liggen, gezien de strijd om een Champions League-ticket nog volledig open ligt. De afwezigheid van Dortmund-spelers zoals Donyell Malen, Sebastien Haller door blessures en Ian Maatsen door een schorsing, voegt extra spanning toe aan dit duel.

RB Leipzig - Borussia Dortmund live kijken op tv

Deze topwedstrijd vindt plaats op zaterdagmiddag om 15.30 uur en wordt live uitgezonden op Viaplay. Mis deze cruciale strijd om Europees voetbal niet, waarbij elke pass en elk doelpunt kan beslissen over het lot van beide teams in de competitie. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.